מיקום מיטה בחדר שינה

דיון מתוך פורום  פנג שווי

06/05/2004 | 11:28 | מאת: לירון

שלום רב, החדר שלי לא מאפשר לי למקם את המיטה לפי אחד מהכיוון התומכים שלי. שכן אם אשנה את המיטה לכיוון הזוגיות (מה שאני הכי רוצה) אזי אצטרך למקם את המיטה באלכסון ואז אני אשן כאשר מצד אחד יש דלת (יציאה למרפסת, שהיא בד"כ סגורה), והרגליים מול הדלת. כך כל הפוזיות האחרות.. בינתיים אני ישנה כאשר אני לא נתמכת ע"י קיר תמיכה. מה עושים אגב אני לא יכולה לשנות חדר (כי אני בדירת 2 חדרים). החדר ממוקם כל שקיר אחד יש דלת כניסה וארון קיר קיר אחר דלת יציאה למרפסת קיר אחר חלון (מול הכניסה)... וקיר ללא חלונות. בכל מקרה, מה עושים? תודה

היי לירון, אולי, אבל באמת אולי, אם תתארי לי קצת יותר את מיקום הדלתות והחלונות - אצליח להבין איך החדר בנוי ואז אולי אוכל לתת עצה כלשהי. לפי השאלה עכשיו - ברור שיש בעיה, אבל אינני מסוגלת לפענח אותה. לילה טוב, חמדה

09/05/2004 | 09:19 | מאת: לירון

שלום רב חמדה, להלן מבנה חדר השינה שלי, אודה לך מאוד אם תעזרי לי.. הכניסה לחדר ממוקמת בקיר המערבי, בקיר זה גם ממוקם ארון הקיר. בקיר המזרחי (מול הדלת) ממוקם חלון בקיר הצפוני מיקמתי את המיטה ולצידה יש דלת הזזה שיוצאת למרפסת (הדלת נושקת לקיר המזרחי), את הדלת אני פותחת רק לעתים. בקיר הדרומי ממוקמת שידה. תאריך הלידה שלי הוא 14.9.74 ואני מעוניינת למקם את המיטה כדי לחזק את הזוגיות. תודה רבה

מנהל פורום פנג שווי