מראה מול דלת כניסה

דיון מתוך פורום  פנג שווי

03/05/2004 | 21:47 | מאת: מיכל

ערב טוב רציתי לשאול יש לי מראה מול דלת הכניסה מראה מאוד גדולה ומיוחדת שלא יוכלה להתאים במקום אחר בבית, שמעתי שמראה מול דלת הכניסה מוציאת את האנרגיות החוצה רציתי לדעת האים זה באמת נכון?ואים כן אז מה את ממליצה לי לעשות? ושאלה נוספת היא מיטת הילד שלי נימצאת מול הדלת של חדרו האים זה בסדר? הראש לכיוון מערב שמעתי שזה גם לא הכי טוב רציתי את דעתך ולסיום רציתי מעט טיפים לפוריות אנחנו מנסים להרות המון זמן אים יש משהוא אשמח להיתעדכן.... תודה לכם

היי מיכל, אכן מראה מול דלת הכניסה מחזירה את האנרגיה מיד חזרה החוצה, וזה חבל. אם המראה קרובה לדלת - אין ברירה אלא להוריד אותה. אם היא רחוק, אפשר לשים עציץ גדול ליד המראה בקטע הנמצא ממש מול הדלת - שיחצוץ בין המראה לדלת הכניסה. לגבי מיקום המיטות בחדרים וכיווני שינה מומלצים, את יכולה לקרוא את המאמר שלי למעלה ולחשב אילו כיוונים יתמכו בכם, או לכתוב כאן את תאריכי הלידה שלכם ואני אעשה את החישוב עבורך. לילה טוב, חמדה

מנהל פורום פנג שווי