צביעת הסלון

דיון מתוך פורום  פנג שווי

01/05/2004 | 18:56 | מאת: מאיה

שלום. אני עוברת לדירה בה אני אפעיל צהרון לילדים בגיל 6,והייתי רוצה לצבוע את הסלון(שם הצהרון יפעל)בצבעים שישרו רוגע ,אהבה ,שלווה...הסלון מלבני ופונה לכיוון מזרח עם נטייה קלה לצפון. תודה מראש מאיה

היי מאיה, קירות הסלון יהיו משני צבעים: תכול עדין בדרום ובמזרח - צבע הקשור לצ'קרת הגרון = ביטוי, תקשורת חיובית, שלווה, דיבור, רוגע. על הקיר הזה תמונה של עצי אקליפטוס. קרירות מערבי וצפוני - לבן. על הקיר המערבי תמונה עם צבעי השקיעה. על הקיר הצפוני תמונה של דולפין במים. כל טוב, חמדה

ושוב היי מאיה, לא ציינתי, אבל ההתייחסות שלי היתה לנושא הצהרון. לעובדה שיהיו מספר ילדים שישהו בחדר הזה. בהצלחה, חמדה

מנהל פורום פנג שווי