מהו היסוד שלי?

דיון מתוך פורום  פנג שווי

28/04/2004 | 11:27 | מאת: הילה

היי.... גם אותי מעניין מהו היסוד שלי.. מהם, אדמה אוויר, אש... ומהי משמעות הסיווג? נולדתי בירושלים ב-9/6/82 אינני יודעת שעת לידה. אשמח לתשובתך..

היי הילה, ידיעת האלמנט האישי מקנה אפשרות - למתמצא - לעשות ניתוח המפה כולה, הווה אומר - מערכות יחסים עם כל בני המשפחה / חברים, פוטנציאל כלכלי, חברתי, בריאותי, קריירה, וכו'. כאשר ידוע לך האלמנט האישי שלך - אין לך מה לעשות עם זה, ומאוד כדאי לא להתייחס לזה. האלמנט האישי שלך הוא מים יין. בברכה, חמדה

מנהל פורום פנג שווי