חישוב קוואה

דיון מתוך פורום  פנג שווי

25/04/2004 | 12:47 | מאת: ענת

שלום חמדה, חישבתי את הקוואה של התאומים שלי(בן ובת) ,ילידי 1.9.97, וקיבלתי 3 עבור שניהם, השניים לנים באותו חדר ,כאשר ראש המיטה של כל אחד מהם פונה לכיוון מערב שאלתי היא האם זה תקין ואם לא מה עלי לעשות? עלי לציין שיש באפשרותי להפריד ביניהם (חדרים נפרדים) ולמקם את המיטה כך שהראש יהיה בצפון או בדרום כאשר במערב חלון ( המיטות נמצאות בקיר המערבי ז"א מתחת לחלון) תודה

היי ענת, אכן הקוואה של שני הילדים הוא 3. ראש מיטה בצפון / דרום עדיף. לגבי העובדה שיש חלון - אם אפשר להימנע מלישון מתחתיו - איך אומרת לימור? "יותר עדיף". תראי איך את מארגנת את הילדים כך שיהיה להם נעים וגם טוב ותומך מבחינת הפנג שווי. חג שמח, חמדה

מנהל פורום פנג שווי