חדר שינה

דיון מתוך פורום  פנג שווי

22/04/2004 | 15:25 | מאת: ZIZI

חמדה תודה על התשובה. לפני כמה חודשים סידרתי חדר שינה חדש. החדר הינו צפוני. המיטה ממוקמת עם הראש כלפי צפון אולם מאחורי ישנו חלון. החדר גובל גם לצד מערב שהינו קיר משותף עם הבנין הסמוך. השינה שלי לא כל כך טובה האם הבחירה שלי לא היתה טובה? דרך אגב הנני עומדת לתלות וילון לאורך כל קיר החלון. תודה זיזי

22/04/2004 | 15:28 | מאת: ZIZI

לחמדה רציתי להוסיף את תאריך הלידה שלי אולי יהיה לך צורך בו 28.07.1946 תודה זיזי

22/04/2004 | 22:38 | מאת: חמדה טלאור

היי זיזי, מיקום החדר לא קריטי. מה שיותר חשוב זה מה קורה בתוכו. הקוואה שלך = המספר המסמל את הכיוונים התומכים בך, הוא 6: הצלחה גדולה = מערב, בריאות = צפון מזרח, זוגיות ומערכות יחסים = דרום עמרב, כללי ולימודים - צפון מערב. כלומר, אם היית יכולה להפנות את ראש המיטה לכיוון מערב - היה עדיף בתנאי, שהמיטה לא תעמוד מול דלת הכניסה והרגלים לא יופנו אליה. האם יש מראה חשופה בחדר השינה? אם כן, מומלץ להוציא אותה. היא עלולה לגרום לשינה לא טובה. וילון על חלון זה דבר נחמד, ואם החלון נמצא מול דלת הכניסה לחדר - זה ממש חשוב. שינה עריבה, חמדה

מנהל פורום פנג שווי