פנג שוואי

דיון מתוך פורום  פנג שווי

20/04/2004 | 15:38 | מאת: רזיאלה

לביתי הגיעו 2 יועצי פנג שוואי, אחד לפני 4 שנים, ואחד לפני 3 חודשים. מבין כל היעוץ שכלל מפות הבית, תאריכי לידה של כולם, לא היה שום דמיון ביעוץ. זה אמר כך וזה אמר אחרת. עכשיו, אני מבולבלת לגמרי, מצטערת ששלמתי כל כך הרבה כסף ואינני מתכוונת לעשות כלום, מאחר ויועד שלישי זה עוד 400 דולר. כן, זה מה שהם לקחו. זה המון. לעומת זאת, בכל פעם מופיעה כתבה כזו או אחרת בעתונים על פנג שוואי. - בוודאות לא ניתן ליישם אותן מאחר וכל אחד זה אישי מאוד. האם אני טועה? אשמח לקבל את התגובה כאן אצלכם.

היי רזיאלה, מצטערת על הבלבול. ישנן כמה וכמה אסכולות בפנג שווי, וישנן גם כמה רמות עומק בייעוץ. מאוד יתכן שכל אחד מהיועצים שהיו בביתך עבד מתוך אסכולה אחרת ו / או מתוך רמת ייעוץ אחרת. כאשר את לוקחת יועץ, כדאי לקחת אדם שאת מאמינה בו ובדרכו. ואז, את עושה את התיקונים המומלצים, וסביר להניח שהם יעזרו. אם היית מרוצה מהייעוץ של לפני 4 שנים, ואם את יכולה, כדאי לשאול את היועץ/ת את השאלות הבאות, ובפעם הבאה לוודא עם היועץ החדש שהוא/היא עובדים לפי אותה שיטה: 1. לפי איזו אסכולה יתבצע הייעוץ? אם קלאסי - 2. האם כולל כוכבים מעופפים? 3. האם כולל את אסכולת הצורה? 4. האם כולל כיוונים תומכים? אם הייעוץ מתבצע לפי אסכולה אחרת, אין לי ידע מה השאלות המומלצות, אבל אם תתחקרי את היועץ שהיה לך ותבדקי. את גם יכולה לתחקר כך את היועץ/ת האחרון/נה שהיה בביתך. לגבי המאמרים - כאן לדעתי רמת הייעוץ האפשרית היא מינימלית, היות ואין בדיקה של הכיוונים, המפה, והצורה. רמת הייעוץ שאני נותנת מכאן היא רמת הייעוץ של המאמרים, מהסיבות המוזכרות לעיל. מקווה שעזרתי, את מוזמנת להתקשר עמי אם את מרגישה צורך, 052-3855415 כל טוב, חמדה

מנהל פורום פנג שווי