כיונים תומכים

דיון מתוך פורום  פנג שווי

18/04/2004 | 14:18 | מאת: אפרת

שלום אשמח אם תעזרי לי לדעת מהם הכיונים התומכים שלי, מה זה אומר אם הכיונים שלי ושל בעלי אינם זהים בתחום הזוגיות כלומר איך נכון למקם את המיטה במצב זה? (כרגע ראש המיטה שלנו ממוקם במזרח - נוטה לדרום מזרח) תאריך הלידה שלי 6.10.76 תאריך הלידה של בעלי: 13.12.72 תודה

היי אפשרת, אמנם הקוואה שלך ושל בעלך אינם זהים, אבל הם מאותה קבוצה = קבוצת המזרח. הקוואה שלך = המספר המסמל את הכיוונים הוא 9 ואילו הקוואה של בעלך = 1. כלומר, - אותם כיוונים תומכים בכם, אך בעוצמות שונות. הכיוונים שלך: הצלחה גדולה = מזרח, בריאות = דרום מזרח, זוגיות ומערכות יחסים = צפון, כללי ולימודים - דרום. הכיוונים של בעלך - עם אותן הכותרות : דרום מזרח, מזרח, דרום, צפון. ז"א, שאם ראש המיטה פונה למזרח = ההצלחה גדולה שלך והבריאות של בעלך. נשמע אידיאלי. אם זה לדרום מזרח - אז זה הפוך: הצלחה גדולה של בעלך ובריאות שלך - גם כן אידיאלי. אז תבחרו - ותהנו! כל טוב, חמדה

מנהל פורום פנג שווי