מראה

דיון מתוך פורום  פנג שווי

18/04/2004 | 09:47 | מאת: ZIZI

בכניסה לדירתי ממש ממול הדלת ישנו קיר שעליו ברצוני לתלות מראה, האם בפנק שואי הדבר מומלץ במידה ולא ברצוני לתלות מראה ליד שולחן פינת האוכל שנמצא בצד ימין בכניסה לדירה האם השתקפות האנשים האוכלים איננה מפריעה להם . תודה זיזי

היי זיזי, מאוד - אבל ממש מאוד לא מומלץ לתלות מראה ממש מול דלת הכניסה. היא מיד מחזירה את האנרגיה החוצה במקום לאפשר לה להכנס לבית. לעומת זאת בפינת אוכל זה יכול להיות מאוד נחמד. אם זה מפריע או לא לסועדים - זה כבר ענין של הסועדים. במסעדות יש הרבה מראות, ולא ראיתי שזה מה שמעכב אנשים מלהגיע לשם... כל טוב, חמדה

מנהל פורום פנג שווי