שינה חמקנית ונדודי שינה

דיון מתוך פורום  פנג שווי

18/12/2001 | 10:01 | מאת: דנה

איילת שלום. שוב - ענייני נדודי שינה: מאז שאני זוכרת את עצמי אני סובלת משינה בעייתית מאוד. אין לי כל בעיה להירדם, אבל אני מקיצה באמצע הלילה (בטווח שבין 2 - 4 לפנות בוקר) ואז נכנסת למין עירנות היפרית כזו, גם אם פיזית אני "שפוכה" לגמרי ומתה לישון - הראש מסרב להרגע ולהרפות. כרגע, אני בהריון בחודש השביעי והתופעה חוזרת על עצמה מידי לילה, דבר שממש משבש לי את סדר היום למחרת, ואני רוב הזמן מרוטה מעייפות ועצבנית. נולדתי בתאריך 2.8.66. אני ישנה בחדר שינה שהוא דרום-מערבי, עם הראש לכיוון מערב והרגליים לכיוון מזרח (אני מציינת את הפרטים של חדר השינה הנוכחי, למרות, שכמו שציינתי, נדודי שינה הם דבר מאוד "ותיק" אצלי). דרך אגב - הוצאנו את כל המראות מחדר השינה, הצבעים הם סגול מאוד בהיר ועץ בהיר - ושיפור - אין. אשמח לעיצה. דנה

24/12/2001 | 19:06 | מאת:

דנה שלום, את אכן ישנה לכיוון טוב שלך, וגם השינויים בחדר הם חיוביים. מה שהייתי ממליצה לנסות זה פשוט…לעבור חדר. לנסות לישון על מיטה אחרת בחדר אחר, אפילו בסלון, לכמה ימים, כדי לראות אם יש שינוי. אשמח לשמוע תגובתך שינה מתוקה אילת