כיווני בריאות

דיון מתוך פורום  פנג שווי

26/02/2004 | 12:59 | מאת: טליה

שלום רב, ויישר כוח על האתר. ברצוני לדעת את כיווני השינה שלי בחדר השינה. בזמן האחרון אני מרגישה כבדה ועייפה מהרגיל, למרות שאני סובלת מבלוטת תריס לא מאוזנת. תאריך הלידה שלי הוא 25.10.60 תודה מכל הלב טליה

בקר טוב טליה, הקוואה שלך = המספר המסמל את הכיוונים התומכים בך הוא 2: הצלחה גדולה = צפ' מז', בריאות = מערב, זוגיות ומשפחה = צפ' מע', כללי ולימודים = דר, מע'. אנחנו נמצאים עכשיו בזמן של מעבר תקופות לפי הפנג שווי, וכל מיני אנרגיות מקבלות משמעויות אחרות, לפעמים מש שונות, ולפעמים בעוצמות שונות. מאוד יתכן שהאנרגיה בחדר בו את ישנה קבלה איכות שונה, וזה מה שמשפיע. הרבה בריאות וויטליות, חמדה

28/02/2004 | 14:02 | מאת: טליה

תודה חמדה את מקסימה. טליה'

מנהל פורום פנג שווי