הריון ודלת מסדרון פתוחה

דיון מתוך פורום  פנג שווי

05/12/2001 | 19:48 | מאת: אורית

שלום רב! אילת שאלה לי אליך מה יכול לקרות לאישה בהריון שיושבת מול מסך מחשב כשגבה פונה לעבר דלת פתוחה (עם מסדרון)???? מה יכול לגרום שהריון ימשיך באופן תקין????.. תודה

17/12/2001 | 18:06 | מאת: איילת שלו

אורית שלום רב, אכן סוגיה בעייתית. שעות רבות של קרינת מחשב אינן מומלצות לשום אדם. ולזאת אין לי פתרון. אך לגבי ישיבה עם הגב מול הדלת (מתוך הבנה שאין באפשרותך לשנות את המיקום) ניתן לשפר את המצב ע"י חציצה בינך לבין הדלת, ליצור לך "גב" אשר יספוג את הלחץ המתמיד. זאת יכול להיווצר ע"י עציץ גדול או מחיצה קלה, ואפילו בד יפה התלוי מלמעלה. שיהיה במזל טוב אילת

מנהל פורום פנג שווי