עיצוב בנושא בריאות

דיון מתוך פורום  פנג שווי

18/08/2001 | 21:12 | מאת: ג'ני

שלום רב ! האם אפשר לקבל עצות בקשר לבריאות , טיפ קטן שיכול לתרום לשיפור בריאותי בנושא כאבי ראש במיוחד וחיזוק כללי ? תודה רבה .

21/08/2001 | 04:39 | מאת: איילת שלו

ג'ני שלום, משפיע מאוד על הבריאות הוא חדר השינה, החפצים בו, מיקום ותפנית המיטה, והכוכבים הפועלים בו. כיוון המיטה נקבע לפי תאריך לידתך, אך אוכל לייעץ לך להזיז מכשירים אלקטרוניים אשר ליד המיטה (במיוחד שעון מעורר ) וכן קוורצים או אבנים שונות אם יש שם. בנוסף, אם המיטה היא ממתכת, הייתי מחליפה אותה לעץ. אם תתני לי את תאריך לידתך, אוכל ליעץ לגבי כיוון המיטה. שינה טובה לך אילת.

22/08/2001 | 13:02 | מאת: ג'ני

שלום רב ! בהמשך לשאלה הקודמת בנושא שיפור בריאות (כאבי ראש) בחדר שלי יש שתי מיטות מתכת שלי ושל אחותי. בעבר היו לנו מיטות עץ. במרווח האמצע שבין שתי המיטות יש ארונית עץ לבנה כשמעליה יש שעון מעורר ושני שעוני יד מקולקלים. וגם מאוורר ועוד. יש גם שולחן מחשב וכיסאות מתכת. יש תמונה בקיר בצבעי שחור לבן. תאריך הלידה שלי הוא 25/6/77 ותאריך הלידה של אחותי הוא 17/10/78. יש לציין שגם היא סובלת מבעיות בריאות. אשמח לשמוע את תגובתך.

מנהל פורום פנג שווי