יש לי משרד בעלייית הגג ומאז שעברנו יש ירידה משמעותית

דיון מתוך פורום  פנג שווי

11/07/2023 | 09:43 | מאת: רויטל מוסקוביץ

מאז שעברנו והמשרד בעליית הגג העסקים ירדו דרסטית. המשרד מרווח ומזמין , אשמח לטיפים

היי רויטל, בעיקרון - מומלץ לאבחן את האנרגיות שבמשרד ולפי זה לתת המלצות. יחד עם זאת, שימי לב שגב הכסא שלך פונה לקיר ולא לחלון, שאינך יושבת בדיוק מול דלת הכניסה אך עדיין יש לך "שליטה" עליה [את מיד רואה מי נכנס]. בעצם, בלי לדעת אילו אנרגיות ישנן במקום, זה כל מה שיכולה לומר. להלן לינק למאמר מפורט יותר המופיע אצלי באתר. את מוזמנת לקרוא. בכל מקרה,במידת הצורך, אשמח לעזור יותר תוך אבחון והמלצות ספציפיות למקום. http://www.quantumleap.co.il/PAGE480.asp בהצלחה! חמדה

מנהל פורום פנג שווי