שיפוע במרפסת שבחזית הדירה

דיון מתוך פורום  פנג שווי

26/03/2023 | 22:39 | מאת: יוסף

במרפסת שביציאה מהסלון של דירתי (חזית הדירה) .. בחצי מהמרפסת קיים שיפוע חד לעבר נקודת הניקוז של הביוב שממוקמת בפינת המרפסת. עשיתי את השיפוע המכוער הזה כדי שמי הגשמים ינוקזו ישירות לנקודת הניקוז אבל אני חושש שמבחינת הפאנג שואי זה לא היה רעיון טוב כיוון שאני יודע שמים מסמלים כסף ואם הם ישר זורמים לביוב אז זאת בעיה .. יש לי אפשרות לבקש מהקבלן לתקן את זה וליישר את כל המרפסת למישור אחד .. האם כדאי לעשות זאת ? או שמבחינת הפאנג שואי זה לא מהווה בעיה ? אשמח לקבל תגובותכם

היי יוסף, מאוד, אבל מאוד מתנצלת שלא עניתי קודם, איך שהוא פנייתך חמקה ממני. מקווה שמצאת כבר תשובה. בכל מקרה, אם השיפוע מכוער - רצוי שיתקנו אותו כדי שלא באמת יראה, כי מאוד חשוב שהאנרגיה הנכנסת הביתה תעבור דרך מקום יפה. וגם - אם אתה חווה כיעור - חבל. מבחינת "בריחת" הכסף עם המים, זה כאילו אתה אומר שכל הגשם שיורד בחוץ זה כסף שהולך לאיבוד... כל דבר שאנו מאמינים בו, בסופו שלדבר מתממש בחיינו. אם אתה מאמין שמים מסמלים כסף, אולי כדאי לחזק את אלמנט המים בבית [כמובן שהדבר תלוי במערך האנרגטי בבית].את זה אני יכולה לעשות רק לאחר עריכת אבחון של האנרגיות בבית. אז כמובן ההמלצות תהיינה לכל הבית כולו. אם כך תרצה - אתה כמובן מוזמן להתקשר. מאחלת כל טוב ושוב מתנצלת על האיחור בתגובה, חמדה טלאור יעצת פנג שואי

מנהל פורום פנג שווי