שאלה חשובה...

דיון מתוך פורום  פנג שווי

21/10/2001 | 22:58 | מאת: אלמוג

היי אילת זה שוב אני ראשית תודה רבה אל תשובתך כבר חשבתי שהיא לא תגיעה כי כתבתי את זה ממש מזמן אבל... הסבלנות משתלמת מסתבר הנה הפרטים שלי שוב: אני בן 17 תאריך הלידה שלי הוא 1.7.1984 כאמור יעצת לי לשנות את כיוון המיטה וגם את כיוון שולחן המחשב ידוע לי שמיטה אל מול הדלת זהו לא סידור מומלץ אבל... בחדרי יש שני דלתות האחת היא דלת הכניסה והשניה היא דלת שנפתחת למרפסת כך שמה שאני לא אעשה תמיד מיטתי תהיה אל מול הדלת או פונה לדלת או במיקום לא נכון כך גם לגבי שולחן המחשב שלי ואכן אני מתקשה לישון בלילות שאלתי היא האם יש משהו שניתן לעשות בקשר לזה? נ.ב אני מרבה מאוד ללבוש שחור לרוב רק שחור האם גם צבע זה (בנוסף לצהובים והחומים שכבר אמרתת לי ) מתאים לי? שלום לך, אני בן 17 תאריך הלידה שלי הוא 1.7.1984 ויש לי שאלה.. בחדרי יש שני דלתות האחת היא דלת הכניסה והשניה היא דלת שנפתחת למרפסת כך שמה שאני לא אעשה תמיד מיטתי תהיה אל מול הדלת או פונה לדלת או במיקום לא נכון כך גם לגבי שולחן המחשב שלי ואכן אני מתקשה לישון בלילות שאלתי היא האם יש משהו שניתן לעשות בקשר לזה? נ.ב אני מאוד מרבה ללבוש שחור לרוב אני לובש רק שחור האם גם צבע זה בנוסף לצבעי האדמה שיעצת לי מתאים לי? בתודה מראש

28/10/2001 | 20:41 | מאת: איילת שלו

אלמוג שלום, כיווני מערב טובים לך: דרום מערב, צפון מערב, צפון מזרח ומערב. האלמנט שלך הוא: מתכת (קוה 7) . בקשר לדלת המרפסת, היא אינה כדלת הכניסה לחדר מבחינת השימוש וזרימת האנרגיה דרכה. מה שניתן לעשות זה לשים וילון או לונגי יפה על דלת המרפסת, בכדי להחליש את האנרגיה העוברת דרכה. בהצלחה אילת

מנהל פורום פנג שווי