כיוונים,האים כיוון המיטה שלי כרגע נכון

דיון מתוך פורום  פנג שווי

04/07/2021 | 09:08 | מאת: כיוונים

אני בת 64 עובדת בשרות לקוחות ,שאלתי באיזה כיוון המיט. שלי צריכה להיות? 23/12/1957 שעת לידה 22.30 ישראל,המיטה שלי נוטה לדרום מזרח

היי, הקוואה שלך = המספר המסמל את הכיוונים התומכים בך = 8. והכיוונים התומכים: הצלחה גדולה - דרום מערב בריאות - צפון מערב מערכות יחסים ורומנטיקה - מערב כללי ולימודים - צפון מזרח. כלומר, כל אחד מהכיוונים האלה תומכים בך וכדאי להפנות את ראש המיטה אל אחד מהם, בתנאי שראש המיטה לא יופנה לפינה. מאחורי ראש המיטה תמיד קיר ישר. בהצלחה! יומלאור, חמדה

27/09/2021 | 07:01 | מאת: שרה

אני כבר שלושה חודשים ישנה כמו שאמרת לי דרום מערב ולא רואה בחיי שום שינוי,למה?

מנהל פורום פנג שווי