העם לצבע הסלון יש חשיבות

דיון מתוך פורום  פנג שווי

25/06/2021 | 10:11 | מאת: טל

7/8/1995 אני ובת זוגתי נכנסות לדירה שכורה,וחשבנו על צביעה בצהוב מה דעתך

היי, כל דבר סביבנו משפיע ומושפע. אחד האופנים העוצמתיים להשפיע על חיינו הינו השמוש בצבעים. מאחר ובכל אזור בבית קיים צירוף כלשהו של אנרגיות, ומאחר וכאשר צובעים חדר יש לצבע השפעה משמעותית עליהן, לצערי לא אוכל להמליץ על צבע כלשהו מבלי לאבחן את האנרגיות בבית שמא אמליץ על צבע שיתנגש עם האנרגיות באותו חדר. יחד עם זאת, אתן יכולות לצבוע כרצונכן, ואז כדאי לשים לב איך החיים מתנהלים לכן. אם טוב - איך אומר הנוער - סבבה. אם חלילה לא, זה יהיה הזמן להזמין אותי לאבחן ולהמליץ. בהצלחה! יומלאור חמדה

מנהל פורום פנג שווי