שאלה

דיון מתוך פורום  פנג שווי

02/10/2001 | 01:47 | מאת: מירה

יש הטוענים שכדים בכניסה לבית מביאים לשפע. האם זה נכון? האם יש לשים אותם בתוך הבית או בחוץ? האם עליהם להיות ריקים? מצפה לשינוי טוב תודה

21/10/2001 | 21:58 | מאת: איילת שלו

מירה שלום, השימוש בכדים או דלועים פתוחים (לפי המסורת הסינית) הינו לשאיבת ואגירת השפעת האנרגיה הבעייתית על בני הבית. ובסוף כל שנה, שורפים הכל, יחד עם לוח השנה שעברה (אותה מפזרים ברחוב עם הרוח). להבאת שפע ישנו שימוש בסין בפסלי צפרדעים עם מטבע בפה אותם מפנים כלפי פנים וכלפי חוץ, עם יציאת וכניסת בעל הבית.... או מטבעות הקשורים בחוט אדום על דלת הכניסה. גם אצלנו בישראל לא חסרים אובייקטים שכאלו, חמסה וברכת הבית, שום וכו.... הייתי רוצה להדגיש כי אלמנטים אלו קשורים לאמונה של האדם ולמסורת ממנה הגיע. אין לאלו ולתורת הפנג שוי הרבה מהמשותף, ולכן לא אוכל לייעץ לך בנושא זה. איש איש באמונתו יחיה. אילת

מנהל פורום פנג שווי