עיצוב חדרי

דיון מתוך פורום  פנג שווי

13/08/2001 | 22:57 | מאת: adi

שלום וברכות על פתיחת הפורום החדש. לאחר מותה של אימי (אימי נפטרה לפני שנתיים) עברתי לגור בחדרם של הוריי (אבי אינו בחיים כבר 5.5 שנים). לצורך המעבר סיידתי את החדר והשירותים בלבן, וקניתי מיטה מתכווננת בצבע כחול רויאל. כמו כן הוספתי ארון + 2 כונניות בצבע אגס קוניאק (יש עוד חדר קטן לבגדים והדלתות הן של השירותים והן של החדר הזה בצבע חום כהה) + מראה עם מסגרת חומה. החדר פונה לכיוון דרום והמיטה ממזרח למערב. כמו כן בחדר יש טלוויזיה ויש חלון בצד דרום. מה את אומרת על זה? עדי

14/08/2001 | 02:57 | מאת: איילת שלו

שלום עדי, פנג שוי היא תורה העוסקת בסידור המרחב מבחינה הוליסטית. בכדי לתת יעוץ למתחם קיים, יש להתחשב כמובן בחפצים השונים באותו מרחב וצבעם כמו כן בהיסטוריה של המקום כפי שפרטת. אך בנוסף יש לקחת בחשבון פרטים רבים נוספים בכדי לראות את התמונה כולה כמו: צורת החדר, גודל ומיקום הדלתות והחלונות, מיקומם של האובייקטים השונים בחדר וצורתם, מיקום החדר בדירה/בית, השפעות חיצוניות על המבנה, מיקומו המדוייק של המבנה כלפי רוחות השמיים, תאריך לידתו של הדייר (במקרה זה שלך) אשר משפיע על קביעת כיוון השינה, תאריך בנייתו של המבנה, קריאה אנרגטית של הדירה ועוד… כל שאוכל לייעץ לך ע"פ התיאור הנ"ל הוא להוציא את המראה מחדר זה, שכן מראות בחדר שינה אינן מומלצות בכל מקרה. חשוב לזכור שהמתחם בו אנו מתגוררים ובמיוחד האזור בו אנו ישנים, משפיע עלינו ועל תחומים שונים בחיינו. מכאן אם מתעוררת בעיה בתחום מסוים בחיינו, אנו נעזרים בפנג שוי כדי לאזנו. אשמח לענות לך על שאלות יותר ספציפיות בעתיד. יום טוב אילת

20/08/2001 | 13:28 | מאת: אילנית

נושא הפנג שוי מאוד מעניין אותי והייתי רוצה ללמוד את הנושא, אני מתגוררת בחיפה ואודה לך אם תוכלי להמליץ לי על מקום באזור שמעביר קורסים בנושא.

מנהל פורום פנג שווי