עיצוב החדר

דיון מתוך פורום  פנג שווי

22/09/2001 | 23:52 | מאת: טלי

בחדרי חלון הפונה לכיוון דרום מערב וממולו נמצאת דלת הכניסה נולדתי במאי 1975 צבע הריהוט לבן רציתי לשאול מה הכיוון הרצוי של המיטה? אם ישנה חשיבות שהמיטה תהיה צמודה לקיר או לא? מבחינת האפשרויות המיטה יכולה להיות מול הדלת או מתחת לחלון מה עדיף?

21/10/2001 | 21:58 | מאת: איילת שלו

טלי שלום, האלמנט המיצג שלך הוא ההר-אדמה, והצבעים התומכים בך הם האדמדמים, סגולים, הצבעים שטובים לך : גווני החום והצהוב, והצבע שלוקח ממך אנרגיה: לבן. לכן הייתי ממליצה לך לצבוע לפחות אחד מהקירות באחד מהגוונים המחזקים אותך. כיווני המיטה הטובים לך לכיוון הראש הם: דרום מערב, צפון מערב, מערב, וצפון מזרח (בסדר יורד). מבחינת החשיבות: הכי חשוב שתשני לכיוון טוב לך, לאחר מכן לא לישון ממול לדלת. השינה מתחת לחלון אינה מומלצת, אך אפשרית , וניתן לתקן ע"י וילון על חלון זה. שינה נעימה לך אילת

מנהל פורום פנג שווי