מעקב זקיקים

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

19/11/2020 | 18:16 | מאת: אנונימית

שלום ד"ר, ביצעתי בדיקת אולטרה סאונד ביום 3 למחזור. בבדיקה בשחלה שמאלית ממצא ציסטי 15*19 מ"מ עם קרישי דם. בנוסף צמוד לשחלה שמאלית הודגם ממצא ציסטי מאורך עם מחיצה בגודל 15*43 מ"מ. בדיקות דם ליום ה-3: פרוגסטרון 4.39 LH 5.5 E2 236 1. מה זה אומר "ממצא ציסטי מאורך עם מחיצה" ? 2. האם יש מקום לדאגה והאם הממצאים דורשים בירור? 3. ניתן להתחיל טיפול עם פרופיל כזה? תודה מראש על המענה והזמן.

21/11/2020 | 22:05 | מאת: ד"ר נילי רז

1.יתכן הידרוסלפינקס 2.כן נדרש בירור 3. לא ניתן לענות ללא ערכי נורמה של פרוגסטרון

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון