סןבלת מאוד ולחוצה ממש-כאהים וחרדה

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

29/10/2020 | 18:47 | מאת: מלי

בת 41 כמה אירועים של תכיפות שתן וכאב בטן תחתונה בשנים האחרונות-בדיקת רןפא נשים תקינה בדיקות שתן תקינות.חלף לבד. לפני 11 ימים התחיל לי כאב בבטן תחתונה מימין.דקירות במותן תחושת בעירה באיבר מין הקרנה לגב תחתון.בדיקת שתן תקינה תרבית עם צמיחה מיקרוסקופית. לא עשיתי בדיקה חוזרת כי קיבלתי מחזור במהלכו חשתי קצת יותר טוב. לאחריו הכל חזר.עשיתי תרבית חוזרת ולמרות ניגוב מושלם יצאה פלורה מעורבת והרופא ביקש שאתחיל זינט. קבעתי תור לרןפא נשים בראשןן.אני בחרדה אמא שלי נפטרה מסרטן שחלות לא גנטי שהתחיל מצריבה בשתן. אני ממש מבוהלת וחןששת. זה נשמע משהו נשי? יכול להיות סרטן שחלות? אני לוקחת גלולןת.אין לי דימומים אבל מרגישה ממשלא טוב עשרה ימים. אודה לתחושותייך המקצועיות

31/10/2020 | 17:19 | מאת: ד"ר סרגי טוניצקי

שלום לך לא נראה לפי התאור שלך שמדובר בסרטן שחלות בכל מקרה ממליץ לבצע US של אגן הקטן כל חצי שנה, וגם לבצע בדיקת שתן ל STD ואורודינמיקה

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון