שאלה לגבי הפרשות חומות

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

09/03/2019 | 00:35 | מאת: אנונימית

שלום, מנסה להיכנס להריון בחודשיים האחרונים.. נראה שהגוף עוד לא מאוזן הורמונלית לאחר הפסקת גלולות אז מנסה לעשות סדר. היום היו לי מעט הפרשות חומות בערך מתי שעלי לקבל מחזור... האם זה נספר כתחילת מחזור? או שעלי לחכות לדימום מסיבי יותר ואדום? אודה לתשובתכם

09/03/2019 | 16:31 | מאת: ד"ר נילי רז

הסיבה להכתמה יכולה להיות הפרשות לפני וסת אך גם יכולה להצביע על הריון. אני ממליצה לבצע בדיקת הריון . כמו כן גם לו אין כעת הריון, קחי את הזמן, לא תמיד ההריון מגיע תוך חודש חודשיים מתחילת גלולות וזה בסדר. בכל מקרה המלצתי כאמור הינה בדיקת הריון , לו חיובית פני לבדיקת רופא\ה למיקום הריון. זכרי ליטול חומצה פולית ולבצע סקר גנטי. בהצלחה

09/03/2019 | 17:56 | מאת: אנונימית

תודה על המענה.. אך השאלה היא, במידה ולא מדובר בהריון ( כמו שכך נראה).. האם הימים בהם ישנן הפרשות חומות, יש לספור אותם כימי מחזור? רוצה לדעת על מנת לצפות ביוץ...

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון