פרולקטין גבוה רוצה להיכנס להריון

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

03/04/2017 | 13:48 | מאת: שרית

שלום, לפני 5 שנים גילו שרמת הפרולקטין שלי גבוה אחרי MRI התחלתי לקחת לקחת דוסטינקס וקבותרים. מאז המחזור סדיר 25 יום היום אני בת 29 התחתנתי לפני 6 חודשים אני לחוצה להיכנס להריון בגלל הרקע בפרולקטין,רופאת נשים שלחה אותי למעקב שקיקים ורחם הכל יצא תקין,גם בדיקות דם הפרולקטין תקין וראתה גם זמן ביוץ. הרופאה לא נלחצה ואמרה שפשוט להמתין ואין מה לדאוג. השאלה שלי האם כדאי לעשות משו בגלל הפרולקטין לקחת כדור מנגד לחזק את הביוץ? והאם זה נורמלי ואפשר להיכנס להריון עם קובתרים/דוסטינקס להריון? תודה רבה

03/04/2017 | 14:44 | מאת: ד"ר סרג' טוניצקי

שלום לך אם הפרולקטין תקין וביוץ מתרחש כרגיל אין מניעה להרות עם דוסטינקס במידה ולא תכנסי להריון תוך שנה יש לבצע מספר בדיקות, כולל בדיקת זרע בהצלחה

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון