גרד חזק בנרתיק ובצקות מעל שבועיים

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

28/12/2016 | 20:34 | מאת: מיכאלה

שלום רב, כשבועיים וחצי אני סובלת מגרד חזק בנרתיק ובצקות שמחמירות (לא בהריון). בבדיקה שערך גניקולוג אובחנה אלרגיה ללא פיטריה -ניתן טיפול משחת דמוקורבין ושתיתי על דעת עצמי 1 כדור פלוקנול. לאחר מס' ימים- ע"י גיניקולוג אחר אובחן טריכומונוס- ניתן טיפול של 4 כדורים פרוטוציד ומשחת טבעקוטן. מס' ימים לאחר מכן בגלל שהגרד לא הפסיק והתגבר חזרתי לגיניקולוג הראשון שבדק וראה שיש כבר פיטריה. ניתן טיפול 2 כדורי פלוקנול (1 מיידי ועוד 1 בעוד 3 ימים)+משחה דמקורבין. לאחר מס' ימים הוספתי 3 נרות אגיסטן + הכדור פלוקנול השני שהרופא נתן. ושוב ללא שינוי. חזרתי שוב לגניקולוג נתן משחת זווירקס + משחת דרמווט+ג'ל ונורוטון שלא ניתן להשיג. ללא שינוי. חזרתי אליו שוב , נתן אינטרנול 2 כדורים בבוקר+ 2 בערב, ושלוש נרות וגינליות קלוטרי 200 מ"ג. במשטח שמסרתי למעבדה ביום שני אלה התוצאות בנתיים: Chlamydia Trachomatis DNA NEGATIVE GO Urine (PCR) - שלילי Vaginal Microscopy העדר פלורה נורמלית Vaginal Yeast Culture אין צמיחת שמרים האם יש טיפול נוסף שלא נתנו לי? אשמח לכל עצה, אני ממש סובלת. ברצוני לציין שיצא לי משטח חיובי בגרון סטרפ. מרגישה טוב ולכן לא שותה אנטיביוטיקה. תודה רבה

30/12/2016 | 15:08 | מאת: ד"ר גיא שרים

לצערי, זה לא משהו שניתן למצות אותו בפורום. אם כל הטיפולים שקיבלת לא עוזרים, נראה לי שכדאי שיפנו אותך למרפאה למחלות וולוו-וגינליות שאר מתמחה במקרים מעין אילו ויש להם אמצעים יותר טובים מאשר לרופא במרפאה בקהילה. בנוסף, נראה לי שפרוביוטיקה מתאימה יכולה לעזור.

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון