דלקת בקרנית !!!

דיון מתוך פורום  קרנית העין

01/02/2008 | 17:46 | מאת: אילן

לפני שבועים חטפתי דלקת חריפה בעיניים טופלתי ע"י דקסמיצין וסינטו כשהעיניים התחילו להבריא התחלתי לראות מטושטש ניגשתי לרפוא עיניים ואמר לי שיש לי דלקת בקרנית אמר לי שטיפול אנטיביוטי לא יכול לעזור כי זה ויראלי עכשיו לשאלתי כמה זמן דלקת בקרנית חולפת והאם זה מסוכן והאם ישנו דרך מהירה לטפל במקרה כזה אודה לך על תגובתך

אם הכוונה לנקודות של עכירות בקרנית אז זה עשוי להעלם לבד תוך מספר שבועות עש מספר שנים לעיתים ניתן לזרז את העלמות העכירויות עי טיפות סטרואידים . הטיפול לאורך זמן עם ירידה הדרגתית ואיטית מאוד בסטרואידים

30/03/2008 | 13:39 | מאת: דידיה סיגל

אני מטופלת כבר למעלה מחצי שנה בטיפות "מקסיטרול" אובחנתי דלקת בקרנית. הדלקת השאירה צלקות בקרנית שלא מבריאות במיוחד כשיש יובש בחוץ. יש לך מושג כמה זמן זה יכול לקחת? אי שוקלת לתבוע תביעת נזיקין עקב רשלנות. בהתחלה היתי כמעט כל יום במיון ובמרפאת עניים באיכילוב ולא עזר כלום.

16/02/2009 | 08:30 | מאת: ליאור

אתמול קיבלתידלקת בקרנית העין ואני בטיפול של טיפות ומשחה ומכסה את העין רציתי לשאול כמה זמן לוקח הריפוח ומה ההשלכות של זה והאם אני יוכל להמשיך להרכי עדשות מגע

מנהל פורום קרנית העין