נבדקתי אצל רופא

דיון מתוך פורום  קרנית העין

11/09/2007 | 23:17 | מאת: שושן

נבדקתי ע"י רופא עיניים והובחנה אצלי דלקת בעיניים וקיבלתי טיפול לשבועיים ב מקסיטרול, סיימתי את השבוע הראשון. הרבה פעמים אני מרגיש מין לכלוך בצד של העין למעלה ועמוק, אני מנסה לשחק בעין ולהוציא את הלכלוך אבל אני לא מצליך, יכול להיות שבאמת יש לי לכלוך בעיניים שלא יוצא והוא גורם לי לדלקת והרופא לא ראה את זה בבדיקה? התסמינים של הדלקת החלו אצלי כמה ימים אחרי שעשיתי פירסינג בגבה, יכול להיות שיש קשר בין הפירסינג לדלקת? האם להוריד את הפירסינג? החלה לי גם ראייה מטושטשת קצת בעין שמאל(בצד של הפירסינג). אודה לך אם תענה לי על כל התשובות כי אני מודאג!!!!

הכנסת אצבעות לעין על מנת "להוציא לכלוך" מהעין גורמת לגירוי נוסף ולהפרשות חוטיות. לכן יש לטפל זמן קצר בטיפות סטרואידים כמו זו שקיבלת ולכל היותר תחליפי דמעות ללא חומר משמר להמשך. כמובן כדאי בבדיקת עיניים להפוך עפעפיים (פעולה שיגרתית ולא כואבת) על מנת לשלול דלקת עיניים אלרגית

מנהל פורום קרנית העין