חסימה בדרכי דמעות

דיון מתוך פורום  קרנית העין

22/10/2007 | 23:22 | מאת: אורלי

האם אי שימוש באנטיביוטיקה במשך השנה שבה מחכים שהחסימה תפתח יכול לפגוע בקנית? או בראיה? בכל פעם שהשתמשנו בבמקסין או בפוסיתלמיק יום לאחר סיום הטיפול ההפרשות המוגלתיות חזרו, האם המצאות הפרשות אלו פוגע בקרנית? אשמח לתשובה ממוקדת ולא כללית אני חיה כל הזמן בחששות, התינוקת בת 8 חודשים כלומר כבר 8 חודשים שהמצב כזה.

ההפרשות לא מהוות סיכון לזיהום בקרנית כל זמן שאין פצע בקרנית. עליך לנקות את ההפרשות עם טישו לח אין צורך בשימוש ממושך בטיפות אנטיביוטיקה עקב החשש מעמידות

מנהל פורום קרנית העין