עין אדומה

דיון מתוך פורום  קרנית העין

26/08/2009 | 17:46 | מאת: אוהד

בחודשיים האחרונים עין שמאל שלי אדומה מאוד מאוד ומוציאה הפרשות הייתי אצל הרבה רופאי עיניים והם לא יודעים מה זה חלק אמרו שיכול להיות שזה חיידק וזה יעבור כמו שבא יש לך דיעה בעיניין?

אם רק עין אחת אדומה ומפרישה משך מספר חודשים (תתכן הפרשה ממערכת המין וכן יש לברר מה קורה עם בו/בת הזוג) יש לברר האם המדובר בכלמידיה (יצור הדומה לחיידק) . ניתן לברר עי תרבית ומשטח או PCR . הכי יעיל PCR אך יקר ולכן כמעט ולא מבוצע. הפשוט ביותר לטפל בכדורי אזיטרומיצין (ZETO ) 6 כדורים נוטלים בחלוקה לשתי מנות או בבת אחת ומחקים חודש לתוצאה . אם יש חשד לכלמידיה יש לטפל בכל בני המשפחה

מנהל פורום קרנית העין