בעיה בעין

דיון מתוך פורום  קרנית העין

15/10/2007 | 11:14 | מאת: איתי

אז קודם כול קוראים לאיתי ואני בן 16 הבעיה שלי היא כך שהלכתי לרופא עיינים לפני שנתיים לבדיקת ראייה יש לציין שאני מרכיב משקפיים מגיל 5 וכון הייתה לי בעיית פיזלה. אז כמו שאנמר הלכתי לרופא הוא שם לי טיפות בעיינים הבעיה היא שלא סיפרתי לרופא שיש לי הפרשות בעיינים בכל מקרה הוא שם את הטיפות והטיפות צרבו לי הוא שם לי טיפות להרחבת האישונים אני חיכתי בחדר 10 דקות ואחר כך נכנסתי אליו שוב הוא ביקש ממני לפתוח את עייני אך לא יכולתי בגלל ההפרשות העיינים שלי צרבו והתקשיתי מאוד לפתחו את העיינים בכל מקרה פתחתי אותן ומה שקרה הוא שהוא בדק לי תעיינים עם פנס הבעיה היא שהסתננורתי מאוד חזק מהפנס ולאחר הבדיקה ועד היום אני רואה מטושט לגמרי ללא משקפיים מה שלא היה עכשיו הבעיה אצלי היא כמו מהבעיה בסרט רוקי אני לא רואה תנועות כמו כן שמתי לב שמאז הבדיקה אני מתקשה להבחין בצבעים שונים או בכתוביות שמופיעות על מסך הטלוזיה כתוביות שהן בצבע לבן והן מופיעות על רקעים בסרט בצבע שונה מה הבעיה הזו לדעתכם והאם אפשר לתקנה ? יש לציין הריאה שלי בדקו אותה ואמר שהכול בסדר מבחינת הריאה עם משקפפים

לגבי התלונה על הפרעה בראית צבעים ניתן לבצע בדיקה לראית צבעים ניקרא ISCHIARA תכל למצוא אותה גם באינטרנט בחינם לגבי הטישטוש ראיה עקב ההיסטוריה של פזילה סביר להניח שיש לך רוחק ראיה (מספר + במשקפיים) ולכן חייבים לבדוק עם טיפות הרחבה שמזליפים לפחות פעמיים על מנת לקבל שיתוק טוב של השרירים בעין כך שימצא המספר המלא

מנהל פורום קרנית העין