שריטה בקרנית

דיון מתוך פורום  קרנית העין

10/10/2007 | 00:09 | מאת: אורלי

ביום שבת ביתי בת החצי שנה שרטה עם הציפורן שלה את העין והיא דמעה במשך כל היום. נסענו עימה לבית חולים והיא נבדקה והאבחנה היתה נכונה - אכן שריטה ממש על האישון. קיבלה אנטיביוטיקה במיקסין פעמים ביום ל7 ימים. מה דעתך? לא יותר מידי?

אורלי שלום שריטה בקרנית מציפורן חולפת דיי מהר אך ישנן שתי בעיות: סכנת זיהום ולכן יש לטפל כפי שנאמר לך , בעיה נוספת היא הנטיה לחזרה של השריטה בקרנית באופן ספונטני גם שנים לאחר הטראומה לכן מומלץ להמשיך משחה מידיי לילה למשך כחודש

מנהל פורום קרנית העין