הרפס בעין

דיון מתוך פורום  קרנית העין

02/09/2016 | 23:46 | מאת: אפי

שלום אתמול אובחן הרפס בקרנית עין שמאל לאחר שיומיים חשבו שיש דלקת והייתי עם טיפות אנטיביוטיקה. אז הפסקתי עם הטיפות ואני נוטלת 5 כדורי זובירקס ביום. אמורה לחזור לביקורת בעוד 4 ימים. עברו כמה 35 שעות, נטלתי כבר 7 כדורים אבל התחושה בעין לא משתפרת, יש אפילו הרגשה של החמרה, עדיין תחושה של גוף זר בעין, העין דומעת לעיתים, ממש כאב מטריד שלא פוסק. בתוך כמה זמן צפויה הקלה עם הכדורים? האם יש צורך לשלב גם טיפות אנטיביוטיקה? יש דרך להקל על הכאב בעין? תודה

מצטער על האיחור בתשובה . מקווה שאת כבר מרגישה טוב יותר. אם אכן המדובר בהרפס בקרנית אז ההחלמה מעט ממושכת. לעיתים מחלות אחרות מחקות הרפס בקרנית ויש לנסות לוודא מה הקורם לפגיעה בקרנית. לא תמיד קל לעשות את האבחנה ואז מטפלים במספר כיוונים

מנהל פורום קרנית העין