יובש

דיון מתוך פורום  קרנית העין

15/06/2016 | 00:56 | מאת: לי

שלום, יש לי יובש כרוני בשתי העיניים, משתמשת בגל דמעות מלאכותיות, עין אחת רואה מטושטש, בדיקת ראיה 6/12, 1, האם זה מצב לא טוב? 2, האם יש פתרון קבוע ליובש? 3, נוצר לי כתם קטן לבן על העיין (בשטח צבע העיין) קיבלתי טיפול והכתם לא נעלם, האם היובש גרם לכתם או שיצא מסיבה אחרת?

ליובש יש פתרונות רבים אך אין טיפול שיעלים את המחלה. יובש בעיניים זו מחלה בעיקר של נשים מבוגרות ורק מחמיר עם השנים. תשימי הרבה תחליפי דמעות ללא חומר משמר. יש טיפולים נוספים ובינהם סרום. אלה טיפות עיניים המכינים מהדם שלך. יעיל מאוד. ניתן לשקול עדשת מגע סקלרלית, פקקים לדרכי דמעות

מנהל פורום קרנית העין