אדנו וירוס ופגיעה בקרנית

דיון מתוך פורום  קרנית העין

12/02/2016 | 11:56 | מאת: י.

שלום, נדבקתי באדנו וירוס ויש לי גם פגיעה בקרנית. קיבלתי טיפות לוטמקס גם לי וגם לבני בן 9 חודשים. בעין אחת יש 2 מוקדים, לגבי העין השניה לא שאלתי את הרופא. האם זה עובר בדרך כלל או שזו אחת הסיבות להשתלות קרנית? אני מאוד בלחץ...

אם העכירויות לא מפריעות לחדות הראיה לא צריך לטפל הן. הטיפול הוא בסטרואידים לאורך זמן , טיפול העלול להיות בעייתי כאשר מזליפים סטרואידים לאורך זמן לכן אם אין הפרעה לראיה אין צורך בטיפול

16/02/2016 | 21:31 | מאת: יוליה

תודה רבה על תגובתך, אכן יש פגיעה בראיה. הייתי אצל רופא עיניים שהמליץ להפסיק סטרואידים ולחכות שזה יעבור. כלומר הסטרואידים עובדים סימפטומטית בלבד ולא באמת מטפלים בבעיה ואם מוכנים לסבול בשקט אז עדיף?

מנהל פורום קרנית העין