אלרגיה חוזרת בעין ימין

דיון מתוך פורום  קרנית העין

23/12/2015 | 11:36 | מאת: שלי

שלום לכם, לביתי בת ה3.5 יש כבר כשנה אלרגיה כרונית החוזרת בעין ימין בלבד שוב ושוב. רופאת עיניים לילדים ראתה ממצאים פפילאריים מתחת לעפעף ונתנה טיפות אנטיהיסטמיניות וטיפות סטרואידיות, הכל עבר ותוך 3 שבועות שוב חזר. הפעם שמנו רק את הטיפות האנטיהיסטמיניות וכבר חודש יש הקלה אך לא לגמריי. העין כבר לא מסונוורת כבעבר אבל עדיין מכווצת ורגישה אור. השאלה שלי היא- האם יכול להיות שמדובר בתוצאה של כלמידיה או משהו אחר ולא אלרגיה? והאם זו בטוח אלרגיה אז האם נידונו לשים כל ימי חייה טיפות סטרואידיות ואנטיהיסטמיניות כי זה לא נראה לי הגיוני... ושזה רק בעין אחת תמיד וכל השנה...אודה לתשובה בהקדם. המון תודה. שלי

אכן יש צדק בדבריך שיש לחשוב שוב האם אכן זו אלרגיה . קשה לתת אבחנה ללא בדיקה. באבחנה מבדלת יש לחשוב על כלמידיה, או הפרעה בדרכי הדמעות או דלקת בריסים או הבלוטות השומן בעפעף

מנהל פורום קרנית העין