צלקת בקרנית לאחר דלקת עיניים

דיון מתוך פורום  קרנית העין

28/07/2015 | 21:15 | מאת: רון

בן 21,לפני כחודש וחצי התחילה לי דלקת בעין , בשבוע האחרון זה עבר אך נשארה לי צלקת/עכירות בקרנית אשר גרמה לראייה שלי לרדת משמעותית , הרופא הביא טיפות עיניים סטרואידיות בשביל להעלים את העכירות אך אחרי חמישה ימים של טיפול אין שום שיפור , אילו דרכים יש להעלמת העכירות ?

אם אלה עכירויות של דלקת לחמית וירלית מסוג אדנו וירוס הרי הטיפול הוא בטיפות סטרואידים לאורך חודשים רבים תוך ירידה איטית מאוד וניטור הלחץ התוך עיני ובדיקת שקיפות העדשה בעין מאחר ושימוש ממושך בסטרואידים הוא העייתי ניתן לקרוא על הטיפול בתופעה זו באתר שלי davidzadok.co.il

מנהל פורום קרנית העין