Vkc

דיון מתוך פורום  קרנית העין

28/06/2015 | 21:22 | מאת: רותם

שלום הבן שלנו בן 6 סובל כשנה מהמחלה. מתחילת האביב הזה החמרה שמאל יותר מימין. מזה 3 שבועות מטופל בפרוטופיק ומעט לוטמקס עם שיפור הדרגתי, בעיקר הפחתה והקלה בגרד ובאדמומיות. רצינו לדעת במידה ונראה שיפור ניתן לנסות בריכה עם משקפת טובה ובלי צלילה? והאם חשיפה לשמש מגבירה את האלרגיה? (בנוסף לסינוור בזמן שהדלקת פעילה).

ההפרעה בעיניים מחמירה עם חשיפה של העיניים למי הבריכה (הכלור? השתן במי הבריכה? ) חום ואבק מגבירים את הרגישות בעיניים . קומפרסים קרים (לאאא חמים) עשויים לעזור בהקלה

30/06/2015 | 20:51 | מאת: רותם

תודה על התשובה האם אקלים חם ולח פחות מזיק מאקלים חם ויבש? האם בשל הטיפול בפרוטופיק העין יותר חשופה לזיהומים? (מאחר ופועל על דיכוי מערכת חיסונית) האם מי ים מלוחים וחול מגבירים גירוי? האם רחצה בכנרת מסוכנת היות ואין מלח שמחטא? הילד מתייצב עם פרוטופיק אך עדיין בשילוב לוטמקס במינון של פעם/פעמיים ביום ואנו מתלבטים האם לחזור לחיים רגילים הכוללים פעילויות קיץ וחופשה

מנהל פורום קרנית העין