שריטה בקרנית...מה לעשות

דיון מתוך פורום  קרנית העין

21/06/2015 | 09:37 | מאת: הילה

שלום רב, ביום שישי האחרון בני המקסים בן השנה הכניס אצבע לעין של בעלי וגרם לשריטה בקרנית. הונחינו לחבוש את העין יחד עם משחת סינטומיצין. בביקורת חוזרת היום בבוקר (לאחר יומיים) נאמר ע"י הרופא כי אין שיפור (למרות שהכאבים פחתו) ולכן החליט לשים עדשה טיפולית בשילוב טיפות אופלוקס 4 פעמים ביום. אשמח לדעת האם יש מקום לדאגה שלאחר יומיים אין שיפור במצב הקרנית ? כמו כן, במידה והעדשה לא תוביל לריפוי המיוחל מהו המשך הטיפול ? תודה רבה

הפצע בקרנית יחלים לאחר מספר ימים ואז הרופא יסיר את עדשת המגע. כדאי להמשיך עם משחה מידיי לילה למשך מספר שבועות על מנת למנוע חזרה של הפצע

מנהל פורום קרנית העין