שריטה בקרנית - כאבי ראש

דיון מתוך פורום  קרנית העין

20/06/2015 | 23:50 | מאת: יעל

שלום רב, לפני שבוע וחצי התעוררתי באמצע הלילה מכאב עז בעין. לאחר ביקור אצל רופא עיניים נאמר לי שמדובר בשריטה בקרנית. הוא חבש לי את העין למשך 48 שעות ונתן טיפות אנטיביוטיות למשך עשרה ימים. עבר שבוע מאז התחלתי עם הטיפול האנטיביוטי. אני סובלת מכאבי ראש בתקופה הזו ולא מסוגלת להיות למשך זמן מול מסך מחשב, לכן מתקשה לעבוד.. האם יכול להיות שהראיה שלי נפגמה? האם כאבי הראש הם סימפטום שצריך לעבור? אם כן, תוך כמה זמן לצפות שיעבור? תודה, יעל.

על פי התאור המדובר בשריטה בקרנית יתכן עקב טראומה ישנה שהפצע בקרנית נפתח שוב או הפרעה מולדת בקרנית הבאה לידיי ביטוי בגיל מבוגר יותר ומתבטאת כשריטה חוזרת בקרנית . אם זה הארוע הראשון אז כדאי לשון מידיי לילה עם משחה (עדיף משחת מי מלח MURO 128) . על ההפרעה ושאר טיפולים ניתן לקרוא באתר davidzadok.co.il

מנהל פורום קרנית העין