כאבים אחר חשיפה לאור - המשך

דיון מתוך פורום  קרנית העין

24/04/2015 | 17:39 | מאת: אריאנה

תודה על תשובתך מים 24.4.14 . איזה סוג של מומחיות צריכה להיות לרופא עיניים שיכול לעזור עם יובש חמור מאד - כנראה סיוגרן. רשתית או קרנית או משהו אחר.כי מחיפושי עד כה לא נתקלתי במישהו שזאת ההתמחות שלו-יובש או סיוגרן בנוסף - יש לי פקקים בדרכי הניקוז התחתונות - האם השתלת פקקים גם בדרכי הניקוז העליונות עשויה לעזור למי שסובל מיובש חמור. תודה רבה אריאנה

רופאי קרנית מתעסקים ביובש. תבררי עם רופא העיניים שלך על מי הוא ממליץ בסביבה שלך. ניתן לסגור דרכי דמעות עלינות ע"י פקק ואם תהיה דמעת אז ניתן לשלוף את הפקק

מנהל פורום קרנית העין