פטריגיום דלקתי

דיון מתוך פורום  קרנית העין

23/04/2015 | 01:29 | מאת: רון

יש לי פטריגיום דלקתי והרופא נתן לי טיפות אופטילסט אך זה לא עוזר לי. העין ממשיכה להיות במצב הזה:http://www.up2me.co.il/v.php?file=56981197.jpg אני כבר לא יודע מה לעשות היא ממש אדומה שום דבר לא עוזר והרופא אומר שלא כדאי לנתח וזה ממש מפריע מבחינה אסטטית ממולץ לנתח או שעדיין לחכות? האם ממולץ לקחת סטילה האם זה מאט את התהליך או שזה רק מחמיר ?

יש לטפל בטיפות סטרואידים שיעזרו במידת מה אך לא ניתן לעשות זאת לאורך זמן. אם זה מאוד מפריע אז ניתן לשקול ניתוח הסרת הפטריגיום ולשם כך תתיעץ עם מומחה קרנית או מומחה פלסטיקת עיניים

מנהל פורום קרנית העין