כאבים בעיניים גם אחרי חשיפה לאור

דיון מתוך פורום  קרנית העין

18/04/2015 | 12:49 | מאת: אריאנה

שלום רב אני סובלת מיובש קשה בעיניים ומקבלת טיפות ציקלוספורין כבר חצי שנה ותחליפי דמעות ובכל זאת המצב הוא כה קשה מבחינת היכולת להתמודד עם אור עד שלאחרונה הפסקתי לגמרי לצאת מהבית כי גם אם אני יוצאת לשעה אחת בלבד - העיניים ממשיכות לכאוב גם אחרי שחזרתי לבית- עד למחרת היום. שאלתי היא האם העובדה שהכאב ממשיך יום שלם לאחר החשיפה לאור יכולה להתרחש במקרי יובש חמורים או שזה בהכרח אומר שיש בעיה נוספת בעיניים. תודה אריאנה

בהחלט זה עקב היובש החמור . אני מציע לפנות למומחה ליובש על מנת להתקדם בטיפול עם טיפות עיניים סרום, פקקים לדרכי דמעות, עדשת מגע סקלרלית או משחת פרוטופיק . ניתן לקרוא על טיפולים ליובש באתר שלי davidzadok.co.il

מנהל פורום קרנית העין