טשטוש- דחוף

דיון מתוך פורום  קרנית העין

26/03/2015 | 14:28 | מאת: לי

שלום, בעיה אחת: מעל שנה יש לי יובש כרוני בעיניים+ הפרשות דלקתיות. הבעיה גורמת לטשטוש ראיה. משתמשת בג'ל VISCOTEARS מס' אחת לשעתיים. פיתרון זה לא עוזר. רופא אמר שדרכי דמעות אולי חסומים והציע לי לשים פלגים קטנים. האם יש ניתוח לפיתרון קבוע ולא פתרון זמני כמו פלג? בעיה 2: היום יש לי טשטוש/רואה כפול משהו שאף פעם לא היה לי ואישונים ניראים גדולים. אתמול הוצאתי שני ממצאים שפירים תת עורים בראש באיזור צמיחת קו השיער אלכסון לגבה ימין. יש מצב שזה קשור לטשטוש ראיה החמור? תודה מראש.

יש טיפולים נוספים לעין יבשה ניתן לקרוא באתר שלי davidzadok.co.il אם פקקים יעזרו אז ניתן לצרוב את פתח ניקוז הדמעות לגבי שאלה 2 אני לא יכול לענות

מנהל פורום קרנית העין