טשטוש ראיה בעין אחת

דיון מתוך פורום  קרנית העין

26/03/2015 | 11:50 | מאת: דפנה

היי, בשוגג פגעתי בעין פקוחה עם דף נייר מקופל, השפיץ שלו. העין כאבה ודמעה דקות ארוכות ועכשיו אני רואה באותה העין כפול ומטושטש.. האם זה משהו שיחלוף מעצמו או שיש צורך בביקור אצל רופא? התור המוקדם ביותר הוא ליום שני הקרוב- האם אפשר לחכות עד אז או שכדאי לראות מישהו לפני? אני מניחה שיש לי שריטה קלה על הקרנית תודה רבה!

אם זו שריטה קטנה בקרנית סביר להניח שעד הבוקר זה ישתפר. בכל מקרה כדאי לטפל במשחה מידיי ערב למשך חודש על מנת להוריד את ההסתברות לחזרה של השריטה גם לאחר שנים

מנהל פורום קרנית העין