בדיקת עינים לילד נמצא עין אחת 10 עין שנייה 5 מה זה

דיון מתוך פורום  קרנית העין

22/02/2015 | 14:40 | מאת: רם

הבן שלי כבן 6 וחצי ובבדיקת עינים בבית הספר נמצא שבעין אחת הוא רואה מצויין ברמה 10 ובעין השניה ברמה 5 מה זה אומר? האם זה אומר שהוא חייב משקפים? כי סהכ בבית הוא רואה מצויין כולל בקולנוע ומול טלוויזיה לטענתו התבלבל בין שני מספרים בבדיקה.לגבי רופא עינים בדיקה האם מחייב בדיקת טשטוש ראייה או אפשר לוותר

הילד עבר בדיקת סקר בבית הספר. זו בדיקה חשובה אם כי לא תמיד מקוייקת ולכן יש לחזור על הבדיקה אצל רופא העיניים שלכם. כן, עדיף לעשות בדיקה מלאה כולל הרחבת אישונים

מנהל פורום קרנית העין