טשטוש ראיה לאחר שכיבה על הצד

דיון מתוך פורום  קרנית העין

19/01/2015 | 16:11 | מאת: גל

לדר שלום בן 24 בריא בדרכ מזה כמה חודשים אני סובל מטשטוש בראיה אחת לאחר שינה על הצד. הטשטוש מופיע לאחר שנת צהריים קצרה של 15-20 דקות. הגעתי עם התלונה הזו לנוירולוג והוא הפנה אותי לאולטרסאונד עורקי צואר הבדיקה יצאה תקינה. לדעת הנוירולוג אין צורך בבירור נוסף. חשוב לצייו שהטשטוש מתרחש בניגוד לצג עליו ישנתי לדוגמא אם אני ישן על צד שמאל הטשטוש יהיה בעין ימין ולהפך. אשמח להתייחסותך תודה

עליך להתיעץ עם הנוירולוג . סביר להניח שאין כאן בעיה בעין עצמה

מנהל פורום קרנית העין