דלקת עיניים מתמשכת

דיון מתוך פורום  קרנית העין

23/12/2014 | 00:02 | מאת: ציפורה

שלום רב, בני בן ה17 סובל מדלקת חריפה בעיניים כבר יותר מארבעה חודשים. כל ביקור אצל רופאת העיניים מסתיים בטיפות סטרואידליות, טיפות נוגדות אלרגיה וטיפות נוגדות חיידקים. בפעם האחרונה שביקרנו היא אמרה שהדלקת לא משתפרת והפנתה אותנו למומחה קרנית. לצערי קשה לתאם תורים. האם ניתן לקבל הסבר של ההשלכות בטיפול סטרואידלי לזמן כה ממושך? התבצעה בדיקת לחץ תוך עיני והכל בסדר. מה הסיבה שהדלקת למרות הטיפול הממושך והאינטנסיבי ממשיכה להופיע? תודה.

יש סיבות רבות לדלקת ממושכת ולא ניתן לאמר לך מה יש לבנך ללא בדיקה . טיפול סטרואידלי ממושל עלול לגרום לקטרקט וגלאוקומה לכן הוא במעקב צמוד של רופאת העיניים

מנהל פורום קרנית העין