פיגמנצטיה

דיון מתוך פורום  קרנית העין

30/11/2014 | 16:05 | מאת: דפנה

שלום , בעקבות חוסר פיגמנט בעין שמאל בשעה 11 הופנתי לאולטרא סאונד עי הרופא , בבית החולים ביצעו צילום מקטע קידמי (משהו בקודים היה שגוי) . יש לי תור לרופא בעוד שלושה ימים . האם ניתן לראות ח"ח תהליכים ומחלות בצילום כזה ? מה הוא בעצם מראה שלא יכולים לראות במכשירים שלכם? מה העדר פיגמנט כזה יכול להראות? תודה

30/11/2014 | 16:08 | מאת: דפנה

לא ברור אם זה חדש , התגלה במקרה . אין בעיות בראייה

לא ברור לי לשם מה האולטראסאונד אלא אם הרופה רואה דחיקה של הקשתית וברצונו לברר אם יש גידול. חוסר פיגמנטציה בחלק מסויים של הקרנית יכול להיות מולד או מחלה וירלית כמו הרפס

מנהל פורום קרנית העין