שריטה בקרנית

דיון מתוך פורום  קרנית העין

31/10/2014 | 02:04 | מאת: סיון

אתמול בערב בזמן שהורדתי את העדשות שרטתי את קרנית העין. ניגשתי יום למחרת בבוקר לרופא העיניים ואמר שאכן יש שריטה קטנה ונתן לי אנטיביטיקה במשחה, 3 פעמים ביום למשך שבוע. מהרגע ששמחתי את המשחה, העין התנפחה. האם זה נורמלי? ודבר נוסף אחרי שבוע עם האנטיביוטיקה האם אני רשאית לחזור להרכיב עדשות? תודה סיון

נפיחות בעפעפיים עקב שימוש במשחת עיניים עלולה לרמז על תגובה אלרגית . כדאי להפסיק את המשחה ולפנות לרופא שלך. אין בעיה לחזור לעדשות

מנהל פורום קרנית העין